Close

Добредојдовте

Alpha Group е основана 2003 година, со седиште во Скопје. Нашата трајна определба е заштеда на вашето време, пари и труд, со единствена цел да ви се доближиме на вашите барања и секојдневни потреби. Во функција на нашата мисија создадовме пакети на услуги и истите ги направивме достапни насекаде! Нашите услуги опфаќаат: достава до вашата канцеларија, достава до вашиот дом, кетеринг сервис и party сервис. Професионалниот тим на Alpha Group гарантира квалитетна услуга и ваше задоволство!

одбрана категорија:
одбрана подкатегорија:
Одберете категорија
Одберете подкатегорија
Топ производи

Алпско млеко 1,6% 1л

Алпско млеко 1,6% масленост
55 ден

Битолско млеко со 10 витамини 1л

Битолско млеко со 10 витамини
59 ден

Кафе Гранд Арома 200 гр.

Кафе Гранд Арома 200 гр.
83 ден

Кранч Мусли 375гр. брусница

Кранч Мусли 375гр. брусница
99 ден